Батьківські збори

27.03.2015 18:05

27 березня в Межирічанському НВК "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дитячий садок" відбулись загальношкільні батьківські збори.

            Батьки, які прийшли на збори уважно слухали виступ директора НВК Віри Л.П., яка розказали про зміни в освіті, які стосуються всіх учнів, зокрема, про нові навчальні програми для учнів, про забезпечення учнів підручниками на 2015-2016 навчальний рік, про ДПА.

Пізніше виступили інші педагоги школи, які говорили про наболіле: якість освіти учнів, читання додаткової літератури, участь в інтерактивних учнівських конкурсах.

     Витвицька Є.М. наголосила про важливість духовного виховання учнів, так як кожна родина повинна стати колискою духовного життя і виховання, адже це сприятиме становленню моральних і духовних цінностей кожної дитини. 

                           

     Важливу роль було відведено питанню роботи з обдарованими дітьми. Звіт про роботу з обдарованими дітьми зробила заступник директора Старченко М.Г.    З великою цікавістю присутні батьки слухали виступ батька обдарованого учня Огородника Ігоря Михайловича, який розказав про участь його сина Огородника Олександра у спортивній секції і його спортивні досягнення.

      Пізніше батьки розійшлися по класах, де класні керівники зробили детальний аналіз успішності і поведінки кожного учня, обговорили деякі питання навчання і виховання дітей.