Благодійний ярмарок «смаколиків»

10.10.2016 14:49

 

  У понеділок,10 жовтня , у Межирічанському НВК відбувся благодійний ярмарок домашньої випічки для підтримки військовослужбовців, що несуть службу в зоні АТО на сході України. «Ми з тривогою спостерігаємо за тим, що відбувається на сході нашої держави. Спокійно на все це дивитися і стояти осторонь не можна. Тому ми й вирішили допомогти нашим військовим і робимо це у такому приємному і «смачному» варіанті», – розповідає кошовий отаман Старченко Катерина.

   Незважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів. На один день спортивний зал  школи перетворилася на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, а також яблука, груші, виноград, горіхи і інші дари осені. Все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

        Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики. Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

Охочих поласувати задля благодійності виявилося чимало, тож дитяча випічка розійшлася менш ніж за годину.

На  виручені кошти було придбано  32 пари теплих шкарпеток, які  ми плануємо передати в зону АТО для наших воїнів-односельчан. Цією акцією, учні продемонстрували свою підтримку захисникам України, свою глибоку повагу та небайдуже ставлення до них.