Козацькому роду нема переводу

07.12.2015 16:57

                            
 

     6 грудня - День Збройних Сил України. Це загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців. Воно було встановлено у 1993-му році і приурочено до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України».
     Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії. Сьогодні, коли наша країна потерпає від агресії нашого східного сусіда,  українські військовослужбовці проявляють надзвичайну мужність і героїзм. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність рідної Вітчизни понад усе.
    У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу усіх українських  військовослужбовців і ветеранів АТО. Пишаємося тими своїми земляками-односельцями, які з честю виконали свій військовий обов'язок в зоні АТО і тими, які ще несуть службу сьогодні, забезпечуючи нам мирний сон і спокій. Бажаємо їм міцного здоров’я, миру і щастя! Божих благословень Вам і Вашим родинам, шановні наші герої! Повертайтесь живими додому!

      Виховання справжніх патріотів починається з дитинства. Тому  в нашому НВК було проведено свято-конкурс "Козацькому роду - нема переводу". В святі взяли участь учні 6 класу. Учасники конкурсу показали, що вони гідні нащадки козацького роду. Учні продемонстрували і знання історії України, і знання українських традицій, і свою спритність, силу, кмітливість і дотепність.