Незабутня поїздка

04.01.2018 21:20

     Незабутню подорож до столиці здійснили під час зимових канікул учні Межирічанського НВК. Чому незабутню? Тому що ця подорож принесла надзвичайно багато вражень для всіх учнів. Адже хтось із них вперше подорожував поїздом, хтось вперше їхав у метро, більшість учнів була в Києві вперше, а дехто взагалі вперше виїхав за межі району. І хоч учні були різного віку, з різними характерами і різними інтересами, але всі подружилися і дуже гарно та змістовно провели свій час.

Поїзд прибув до Києва дуже рано, але всі діти проснулись вчасно, швидко зібрали свої речі і вийшли з поїзда. А вже о шостій годині ранку стояли біля дверей метро. Перша зупинка - Майдан Незалежності. Ми з хвилюванням пройшли по вулиці Інститутській, вдивлялись в портрети Героїв Небесної Сотні...

А потім була екскурсія в одну з найбільших духовних цінностей України - Києво-Печерську лавру. Діти з цікавістю слухали екскурсовода, вдивлялись в древні християнські святині, доторкнулись до "вічності".

Звичайно, знайшлося в нашій подорожі місце і для відпочинку. Усі бажаючі вдосталь накатались на ковзанці, метро (6 разів), вивчили меню багатьох київських  "макдональдсів" , ознайомились з роботою фунікулера, а ще багато-багато ходили пішки. Звичайно, ми ще відвідали головну ялинку країни на Софіївській площі. Від світла ілюмінацій і від столичних цін в нас трохи закрутилась голова. Шкода, що ми не потрапили на територію Михайлівського собору, бо виявляється , що в вечірній час там доступ заборонено. Але в нас і так дуже багато вражень. А для того, щоб побачити всі визначні місця Києва, звичайно, одного дня замало.