Обласна олімпіада з математики

24.01.2015 12:32

  В суботу  24 січня відбулась обласна олімпіада з математики школярів Львівщини. Цього року представляти честь Сокальського  району випало на долю учениці 7 класу нашого НВК Пелех Олі, адже вона здобула перемогу на районній олімпіаді серед семикласників.  Звичайно, поїздка  до  Львова   не лише радісна подія,   а  в  першу чергу  -  велика відповідальність. Тому Оля не гаяла часу, а протягом канікул старанно готувалась: переглянула немало додаткової літератури, розв'язала багато олімпіадних задач.

     І от прийшов довгоочікуваний день. Автобус "Школярик" привіз команду учнів Сокальського району до Львівського університету ім.І.Франка. Спочатку діти, особливо ті, хто тут був вперше, ознайомились з приміщенням університету. Старовинний і величний храм науки ніби кликав цих юних обдарованих дітей до себе. Діти гуляли по коридорах, ознайомлювались з вивісками на кабінетах, читали університетські стінні газети.

(На світлинах  - команда обласної олімпіади з математики Сокальського району)

   А потім було урочисте відкриття олімпіади. Перед учасниками олімпіади виступили декан механіко-математичного факультету університету Зарічний М.М. і представник департаменту освіти і науки ЛДОА Зелез М.М.

  Після всіх урочистостей діти розійшлися по аудиторіях, щоб виконувати олімпіадні завдання. І хоча ми знаємо, що завдання будуть нелегкі, але сподіваємось, що наша Оля, не дивлячись на хвилювання, справиться і покаже добрий результат.


    

На світлинах - Пелех Оля в приміщенні Львівського національного університету ім. І.Франка перед початком олімпіади з математики