Перший дзвоник кличе до школи

01.09.2016 14:10

 

     1 вересня - день Знань! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    На подвір'ї школи зібралось чимало люду - школярі, батьки, вчителі, вихователі, гості школи. Усі із нетерпінням чекають на початок навчання, та найбільше хвилюються першокласники, адже сьогодні вони вперше сядуть за шкільні парти. Святковою лінійкою розпочався цей день. На неї завітали: отець Анастасій, голова сільської ради Сироїд Іван Дмитрович.

   Наймолодші учні розповіли свої перші віршики, а випускники поділились із ними своїм досвідом. Також на свято ще завітали казкові герої: Букварик, Попелюшка, Буратіно, Ромашка, які також привітали усіх з початком навчального року та побажали першокласникам здійснення усіх їхніх мрій. На завершення свята пролунав перший дзвінок у цьому навчальному році, закликаючи усю дітвору на перший урок.

   Бажаємо усім нашим вихованцям на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.
   Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
   Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

     Вітаємо всіх учнів, батьків та вчителів із чудовим хвилюючим святом – Днем знань!