свято матері

11.05.2014 20:02

            

                      

      Вже стало традицією в нашій школі у другу неділю травня вітати матерів із святом великим концертом у сільському будинку "Просвіти". У такому концерті, як правило, беруть участь усі учні школи. Дуже заворушує виступ найменших учасників. Вони такі безпосередні і милі, що не можна дивитись їх виступ без усмішки. Звичайно, особливо радіють виступам своїх маленьких "чад" їх мами, тати, бабусі і дідусі, які теж з задоволенням приходять на свято. Так і в цьому році на концерт прийшло дуже багато бажаючих. З захопленням спостерігали за виступами всіх учасників. Розпочали концерт учні початкових класів. Вони привітали своїх мам не лише словами і піснями, а й виробами, зробленими своїми руками.

      А як гарно співали учасники шкільного ансамблю... Вони виконували і такі відомі нам пісні: "Мамина сорочка", "Мамо-матусю", а також нові пісні, які появились у їх репертуарі.

         Завжди викликає захоплення поява на сцені учасників хореографічного колективу (керівник Побережник І.Л.). Цього разу вони виконали для мам вальс. Звичайно, дуже приємно мамам, і не тільки їм, що у них такі талановиті діти. І хоч у нашій школі небагато учнів, та, на жаль, сцена Межирічанського будинку "Просвіти" не вміщує усіх бажаючих танцювати.

         Особливе пожвавлення в залі викликали різноманітні сценки про життя мам і їх дітей у виконанні учнів школи. Хтось впізнав в них себе, хтось пригадав подібний випадок із свого життя. Хтось зрозумів приховану мораль, яку хотів показати автор сценок... Але всі зійшлись в одному: наші діти дуже здібні і добрі, навіть якщо вони іноді приносять в щоденнику "негарні" оцінки чи зауваження. А якщо в щоденнику раптом пропадають сторінки, то це лише тому, що діти дуже люблять своїх мам і не хочуть їх засмучувати.

   

 

         Наприкінці хочеться ще раз привітати всіх мам із їх святом. Побажати їм міцного здоров'я, щастя, миру і благополуччя. Нехай Ваші діти завжди приносять Вам лише радість. Нехай смуток і біда минають Ваш дім. Нехай в Ваших сім'ях завжди панує мир і Боже благословіння.