Свято останнього Дзвоника

27.05.2016 13:17

    Ось і прийшла довгожданна мить для всіх школярів - зараз пролунає останній дзвінок і покличе на канікули. Лише дев'ятикласники засмутились, адже для них це останній дзвінок у рідній школі. Попереду - державна підсумкова атестація і перед ними вже відкривається дорога у доросле життя. Що чекає їх попереду? Як правильно обрати свій шлях, свою професію? Які випробовування чекають їх попереду?..

       А поки що всі вишикувались на урочисту лінійку. Дзвінко лунають слова ведучих і от уже під звуки маршу на лінійку виходять випускники. Різноманіття вишиванок і квітів зачаровує погляд. Слово для зачитання наказу по школі надається заступнику директора Старченко М.Г. Пізніше випускників вітають директор школи Віра Л.П., їх класний керівник Витвицька Є.М., батьки, молодші учні, першокласники і нарешті слово надається випускникам. 

         Потім ще традиційно директор школи підводить підсумки року і нагороджує похвальними грамотами, подяками, дипломами переможців різних конкурсів і змагань. Приємно, що кількість переможців з року в рік не зменшується. Учні беруть участь не лише в інтелектуальних конкурсах, а також в спортивних змаганнях, конкурсах художньої самодіяльності.

         Наприкінці свята з виступив священик. Він привітав усіх із щасливим закінченням навчального року і поблагословив на добру путь.