Свято рідної мови

19.02.2016 15:18

                       

         21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Урочисте святкування цієї визначної дати відбулося і у Межирічанському НВК "ЗШ І-ІІ ст.-дит.садок".
Протягом тижня проводилися тематичні уроки, виховні години, на яких учні поглиблювали свої знання про мову, її розвиток, місце серед інших мов світу, а також знайомилися з шляхами підвищення культури мовлення, з мовними обов’язками громадян, з державними документами, що стосуються української мови.

            

                  
             Завершальним етапом у відзначенні Міжнародного дня рідної мови було проведення святкового концерту, який підготували вчителі української мови та літератури                       Зубенко О. В. та Лобай М.В.                

 

Продовжилося свято дуже цікавим і веселим конкурсом, який мав назву «Юна україночка». Конкурс підготувала вчитель української мови та літератури Лобай М.В.                                       

                                                                                              

            Наприкінці свята виступила директор школи Віри Л.П., яка закликала учнів зберігати і шанувати свою мову, заради прийдешніх поколінь, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України.