Тиждень англійської мови

16.12.2016 18:49

 

   З 12.12. 2016 до 16.12.2016 р. в Межирічанському НВК «ЗШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» проходив тиждень іноземної мови. Протягом п’яти днів були проведені різноманітні конкурси, виставки, змагання.

  Відкриття Тижня відбулося в понеділок. На лінійці було повідомлено план Тижня англійської мови. Протягом цього часу учням 2, 3, 5 класів було запропоновано конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера», вікторину «Хто знає Великобританію краще?» та перегляд мультфільмів англійською мовою. Учням 7-9 класів – перегляд презентації на тему «Знайома і незнайома Great Britain, London» та спілкування присвячене вивченню життя та діяльності В. Шекспіра. Після перегляду учні поділилися своїми враженнями.

    Для учнів 2, 3, 5, 6 класів були проведені змагання на найкращий малюнок до святого Миколая, для 5-6 класів – найкращий переклад вірша, для  7- 8 класів – на найкращу стінгазету і змагання-вікторина “How do you know English?” для 7-8 класів.

          Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення,поглибили  знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.