Тиждень духовності

08.04.2016 17:08

              

   З 4 по 8 квітня 2016 року в Межирічанському НВК пройшов Тиждень духовності. Щодня проходила спільна молитва за  духовний зріст нашого народу, щиру любов до Христової науки, як дар  мудрості у розбудові морально-свідомого суспільства, за Героїв Небесної Сотні та полеглих воїнів, які віддали життя за нашу Батьківщину.        

    Протягом тижня були проведені такі класні та загальношкільні заходи:  понеділок, 04.04 –  відкриття Тижня духовності на загальношкільній лінійці і Спільна молитва. Учні возносили молитви до Ісуса Христа, Богородиці за неньку- Україну та її народ, молилися за здоров’я учасників АТО, за мир на нашій Батьківщині.

   У вівторок, 05.04 - учні розіграли рольову гру «Байдужість не прощається», під час якої возвеличували моральні істини, засуджували зло, ненависть, безтурботність, байдужість. Також учні 1-4 класів переглянули мультфільми на біблійну тематику.

   У середу, 06.04 - школярі переглянули усний журнал «Будуйте храм в душі своїй». Кожен, хто сидів у залі, задумався про своє подальше життя, подумав про свою душу, вчинки, щоб бути добрими, чуйними, щедрими, милосердними.

  У четвер, 07.04 - у 9 класі було проведено відкриту виховну годину на тему: «Ісус Христос – ідеал для наслідування».

  У п’ятницю - відбулася Хресна Дорога за участі учнів та вчителів школи. Чотирнадцять стацій провадили самі учні. Важко передати на словах те захоплення, той страх в очах дітей, той біль за Ісуса Христа, який вони перенесли під час Хресної Ходи.

 Також вчитель християнської етики Витвицька Є.М. підвела підсумки тижня. «Без сумніву можна сказати, що як учні, так і учителі, змогли дізнатись щось нове, порозмірковувати над духовними цінностями та своїм життям».