Тиждень іноземної мови

03.04.2015 15:59

       З 29 березня по 3 квітня в Межирічанському НВК "ЗШ І-ІІ ст.-дит.садок" відбувся Тиждень іноземної мови. Основною метою проведення цього Тижня було завдання формування комунікативної компетентності учнів, що включало і розширення кругозору учнів, і узагальнення та систематизація знань, підвищення рівня мотивації до вивчення іноземної мови, розвиток творчих здібностей учнів, пам'яті, уваги. Також проведення Тижня іноземної мови ставило і виховні цілі, зокрема, формування в учнів толерантності, уміння працювати в команді, поважати думку товариша, уміння слухати, уміння наполегливо досягати поставленої мети.

        Програма тижня іноземної мови включала в себе багато різноманітних заходів. Особливу зацікавленість визвали конкурси "Моя улюблена літера" та "Найкраще розфарбовування літери" у 1 класі та конкурс "Найкраща вітальна листівка до Великодня" серед учнів початкових класів. Як видно із світлин, усі діти дуже старанно із великим задоволенням брали участь у конкурсах.

                          

       

        Для учнів старших класів було проведено конкурси "The Cleverest Student", конкурс на кращого читача англійських римівок та віршів, та конкурс і захист  газет англійською мовою.

               

       

    Проведення Тижня іноземної мови дало учням можливість розкрити  власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатись багато нового.