Тиждень математики

15.02.2019 18:51

   З 11 по 15 лютого в Межирічанському НВК "ЗШ І-ІІ ст. - дит. садок" проходив Тиждень математики. Свято було дуже насичене різноманітними заходами. У понеділок відбувся конкурс Математичний брейн-ринг, у якому взяли участь учні 7-9 класів. У цьому конкурсі з невеличкою перевагою перемогла команда "Тангенси" (9 клас).

  Потім був конкурс КВМ (клуб веселих математиків), у якому змагались учні 5 і 6 класів. Цей конкурс закінчився нічийним рахунком, тобто перемогла дружба.

 

    Під час Тижня математики також відбувся конкурс стінгазет. Ще учні переглянули презентації з проекту "Математика навколо нас", розв'язували цікаві математичні ребуси та задачі на логіку, кмітливість. Також ознайомились з презентацією про життя відомих математиків. А на закінчення Тижня  відбувся конкурс між учнями 8 і 9 класів "Я люблю математику". Цього разу перемогли восьмикласники (команда "Алгебра").

   Думаємо, що Тиждень вдався. Адже учні дізнались багато нового і про математику, і про математиків, і один про одного, адже робота в команді вчить взаєморозуміння, виручки, взаємодопомоги.