Тиждень правових знань

09.12.2016 16:41

 

     Кожен тематичний тиждень у школі – це можливість почути щось нове і цікаве із будь-якого шкільного предмету чи сфери життя.
     З 5 до 9 грудня 2016 року у нашій школі проходив ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ, під час якого відбулася низка заходів на правову тематику. Варто звернути увагу на кожен тематичний захід в рамках тижня, а також подякувати його організаторам. Тиждень правових знань розпочався із тематичної лінійки, яку підготувала і провела вчитель правознавства Симон П.Б. Хочеться відмітити, що учні всіх класів взяли активну участь у проведенні Тижня правових знань. Зокрема, була проведена виставка учнівських малюнків. Класними керівниками 1-9 класів було проведено години класного керівника на правову тематику.

- Учні 5 класу разом із класним керівником Дубецькою О.В. та вчителем правознавства Симон П.Б. переглянули дуже цікаву презентацію на тему:«Які права дітей порушені в казках”.

- Класний керівник 6 класу Лобай М.В. та вчитель правознавства Симон П.Б разом з учнями 6 класу переглянули  презентацію «Мауглі і права людини».

- Учні 7-8 кл. разом із  своїми класними  керівниками Шкарубською І.М. та Лесик Н.О.  підготували бесіду на тему: « Мої  права  та  обов’язки».

- Учні 9 класу під керівництвом класного керівника і вчителя правознавства Симон П.Б. підготували відкритий виховний захід на тему:«Ми і наші права».

   Ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання навпаки перетворюється на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку!