У Революції гідності – доля народу

20.11.2015 14:55

             

     20 листопада 2015 року в нашій школі пройшли виховні заходи, присвячені другій річниці початку Революції Гідності. Спочатку відбулась лінійка, на якій учні відтворили в пам'яті події двохрічної давності, а потім відбулись виховні заходи в класах, під час яких учні вшанували пам'ять Героїв Майдану, переглянули фото- та відеоматеріали про Майдан.

     Ведучі та учасники лінійки, вчитель історії розповіли дітям, що історія нашого волелюбного народу – це історія боротьби за життя і свободу. В історії України є події, які повинні знати і пам’ятати всі громадяни нашої держави. Героїка минулого і героїка сьогодення мають нерозривний зв’язок, тому що ми волелюбний народ, незборимий у віках.

   Цей захід був націлений на виховання патріотичних почуттів у школярів. Діти пройнялися розповіддю ведучих про Майдан, героїв Небесної Сотні та почутими піснями, після яких у деяких дівчаток виступили сльози на очах.

Вічна пам’ять нашим землякам, які поклали своє життя, захищаючи незалежність і майбутнє нашої Батьківщини. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

      Бо Гідності революцію герої творили,

      Волю свою й незалежність вони боронили.

     Бій жорстокий, бій за Неньку мужнього народу,

     Що віддали душу й тіло  за нашу свободу.