Випускний вечір

19.06.2014 23:04

                  

             В Межирічанському НВК "Загальноосвітня школа І - ІІ ст. - дитячий садок" відбувся вечір прощання випускників із школою. Почалося свято з молитви. Всі діти разом з батьками і вчителями пішли до церкви на молебень за здоров'я і Боже благословення випускників. 

  Пізніше відбулась святкова лінійка на подвір'ї школи. На святі виступила директор Віра Л.П., яка привітала дев'ятикласників із закінченням школи, побажала їм успіхів у подальшому навчанні, правильного вибору професії та здійснення всіх мрій.

 Потім - було вручення свідоцтв про закінчення школи, виступи випускників, батьків. Наприкінці діти подякували своїм батькам за їх любов і турботу і виконали останній шкільний вальс з найдорожчими для них людьми, з якими вони не прощаються, а будуть іти далі по житті, досягати своїх нових вершин.

            Дорогі випускники!  Сьогодні в життя                                         Ви йдете від шкільного порога.                                          Вас чекає нелегка й складна                                                негладка життєва дорога.                                                      Все добре зі школи візьміть у життя                                             і вчительську мудрість і шану від друзів.                                   хай  доля  прихильною буде до Вас                                   нехай поважають і люблять вас люди.